Een zonneboiler laten plaatsen door Liemers Energie Service.

Aan de comforteisen voldoen én toch het milieu sparen, dat is in feite het kernpunt van een ATAG ZonLichtSysteem. Het ATAG Zon assortiment bestaat de CBSolar zonneboiler serie en de Q-Solar serie.

CBSOLAR

De CBSolar is een zonneboiler (voorverwarmer) en SolarCollector die in combinatie met een combi-ketel functioneert. De ATAG CBSolar wordt geleverd in sets verdeeld in 3 hoofdgroepen, nl. 120, 200 en 300 liter. De CBSolar zonneboiler komt in aanmerking voor overheidssubsidie. Deze zonneboiler subsidie kan aangevraagd worden bij SenterNovem.

Q-SOLAR

De Q-Solar, een hybride CV-ketel die zowel voor warmwater als verwarming primair de gratis zonne-energie benut. Een ZonLichtSysteem bestaat uit een Q-Solar en een SolarCollector. Het systeem zet zonne-energie om in warmte en warm water en reageren niet alleen op directe zonnestraling maar ook op licht. Het toevallig aanwezige wolkendek speelt slechts een ondergeschikte rol, vandaar de term ZonLichtSysteem. Ideaal in combinatie met vloerverwarming.
De overheid verstrekt een ISDE subsidie op zonneboilers; alle ATAG zonlichtsystemen komen daarvoor in aanmerking. Afhankelijk van de opbrengst van het systeem is het subsidiebedrag max. € 2.660,- incl. BTW. De subsidiebedragen zijn in januari 2018 verhoogd. Een zonlichtsysteem wordt zo nog aantrekkelijker om aan te schaffen. Bekijk hier het overzicht van de ISDE subsidies op onze zonlichtsystemen >>

Meer informatie over de ISDE subsidieregeling is te vinden op de website van de overheid (RVO)

Kan ik in mijn woonplaats subsidie krijgen voor energiebesparing? Doe de check op: www.energiesubsidiewijzer.nl

Wij voorzien u graag van meer informatie of een vrijblijvende offerte.  Wij zijn actief in de regio Duiven, Westervoort, Zevenaar, Didam, Velp, Doetinchem, Arnhem en Doesburg.

WhatsApp chat