Apple woning systeem

Een “smart home” heeft tot doel om ons het leven zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Je moet er misschien even voor gaan zitten om te bekijken welke producten het beste bij je passen, welke je wilt hebben, misschien zelfs nodig hebt en welke je kunt betalen. Maar uiteindelijk, als alles staat en werkt, dan heb je er in principe geen omkijken meer naar.

Andriod woning systeem

Een slim huis biedt dezelfde voordelen als technologie in het algemeen; kijkend naar de afgelopen dertig jaar voornamelijk dus gemak, maar je bespaart er ook geld, tijd en – nog belangrijker – energie en fijn stof mee. Wij helpen u niet uw huis aan te passen aan de nieuwe technologie, maar laten de nieuwe technologie samenwerken met de apparaten die u al in huis heeft en die u wellicht in de toekomst nog zult kopen.

nest indoor aan de muur

Beveiligng

Bovendien werken bijna alle nieuwe toepassingen met WiFi en Bluetooth, communicatieprotocollen die we niet alleen al kennen maar ook al dagelijks gebruiken op onze “slimme” telefoons, tablets enz. Wat belangrijk is, is dat de ontwikkelingen moeten blijven voortgaan omdat het besparen van energie, fijnstof en geld steeds belangrijker wordt.

Verlichting

Met de gelimiteerde bronnen die onze aarde biedt, MOETEN we kijken naar alle opties om energie en fijn stof te besparen. Dat kan door slimme LED lampen aan te schaffen, die je ook kunt aansturen vanaf je smartphone of tablet. Of door een slimme thermostaat te nemen.

Weerstation

En wij kunnen voor u al deze “smart” toepassingen met elkaar samen laten werken zodat u in een modern en toekomstbestendig “Alles-in-1” “smart home” kunt wonen waar stapje-voor-stapje de modernste domotica-toepassingen aan kunnen worden toegevoegd. Als specialisten op dit gebied mag u van ons verwachten dat wij ontwikkelingen nauwgezet in het oog houden.
WhatsApp chat