Liemerse Energie Service

Atag One

De Atag one is de meest geplaatste slimme thermostaat binnen ons bedrijf. Deze simpele maar toch uitgebreide thermostaat is ideaal bij uw Atag ketel. Wij plaatsen deze thermostaat al vanaf het begin en hebben door de tijd heen veel verbeteringen gezien in dit toestel. Zoals de update van de Atag one app, de open haard functie en het instellen van zowel warm water als een cv schema. Ook zit er een vakantie regeling op en alle informatie is gedetailleerd af te lezen. Wanneer u de open haard gebruikt en de thermostaat weersafhankelijk staat word er automatische in de thermostaat rekening gehouden dat de open haard aan staat. Deze thermostaat is erg makkelijk voor zowel jong als oudere mensen door de grote cijfers op het display en de gebruikers vriendelijkheid.

Natatmo

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende thermostaten, zo hebben wij de Netatmo slimme thermostaat met een paar extra mooie functies!  Deze thermostaat is speciaal ontwikkeld om goed samen te kunnen werken met de Natatmo slimme radiatorkranen. Deze mooie radiatorkranen zijn ontwikkeld om de warmte per radiator te regelen. Zo kunt u op ieder gewenst moment goed in de gaten houden waar het warm moet zijn en waar niet.

Nest

De Nest slimme thermostaat. Een prachtig scherm en makkelijk te bedienen. Deze thermostaat kan detecteren wanneer er zon in huis schijnt en stemt zich daarop af. Ook kan deze thermostaat samenwerken met bijvoorbeeld de Google Home en andere Nest en partner producten.  Een van de grootste voordelen aan deze thermostaat is de thuis/afwezig functie die de thermostaat zelf automatisch regelt via de gps (geo fancing) op uw smartphone. De thermostaat is draadloos te gebruiken dus u kunt hem neerzetten op een standaard. Uiteraard is deze thermostaat ook op te hangen aan de muur.

 

Honeywell

De slimme Honeywell thermostaat is niet bedoeld voor een bepaalde cv ketel of warmte pomp, deze slimme thermostaat is universeel. Wat houd dit in ?  Heel makkelijk, het kan om de meeste ketels op stadverwarming en duurzame apparaten. Verder heeft deze thermostaat een strak display en kun je een schema instellen. Deze thermostaat heeft een thuis/afwezigheid  (geo fancing) functie die detecteert of u thuis bent of niet en op basis van die informatie de cv aanzet of uit. Deze thermostaat is draadloos en hoeft dus niet perse op de muur gemonteerd te worden. Maar dat kan natuurlijk wel!

WhatsApp chat