Zonneboiler

Aan de comforteisen voldoen én toch het milieu sparen, dat is in feite het kernpunt van een ATAG ZonLichtSysteem. Het ATAG Zon assortiment bestaat de CBSolar zonneboiler serie en de Q-Solar serie.

 

CBSolar

 

De CBSolar is een zonneboiler (voorverwarmer) en SolarCollector die in combinatie met een combi-ketel functioneert. De ATAG CBSolar wordt geleverd in sets verdeeld in 3 hoofdgroepen, nl. 120, 200 en 300 liter. De CBSolar zonneboiler komt in aanmerking voor overheidssubsidie. Deze zonneboiler subsidie kan aangevraagd worden bij SenterNovem.

 

Q-Solar

 

De Q-Solar, een hybride CV-ketel die zowel voor warmwater als verwarming primair de gratis zonne-energie benut. Een ZonLichtSysteem bestaat uit een Q-Solar en een SolarCollector. Het systeem zet zonne-energie om in warmte en warm water en reageren niet alleen op directe zonnestraling maar ook op licht. Het toevallig aanwezige wolkendek speelt slechts een ondergeschikte rol, vandaar de term ZonLichtSysteem. Ideaal in combinatie met vloerverwarming.

 

Wij voorzien u graag van meer informatie of een vrijblijvende offerte.  Wij zijn actief in de regio Duiven, Westervoort, Zevenaar, Didam, Velp, Arnhem en Doesburg.


Bijvullen installatie

Je verwarming staat hoog, maar de radiatoren blijven koud? Check dan eens of je de cv-ketel moet bijvullen.

Lees meer

Bereken uw besparing

Besparingstest: Hoeveel kunt u besparen met een ELGA warmtepomp?

Lees meer (opent nieuwe website)

FacebookTwitter