Nieuwe naam voor GasNed: Abel&co

Liemerse Energie Service is al lange tijd aangesloten bij GasNed. Deze nationale serviceorganisatie voor
installateurs helpt ons om u beter van dienst te zijn. Zo kunnen wij ons volledig richten op het vakkundige installatiewerk waar u op rekent.

De naam GasNed dekte echter de lading niet meer. Het deed bijvoorbeeld te veel denken aan een gasleidingmaatschappij. Ook de verdere uitbreiding van het producten- en dienstenpakket en de evolutie binnen de branche zorgden ervoor dat ‘GasNed’ niet meer bij ons paste. Vandaar dat we overstappen op de naam Abel&co.

De naam Abel&co past perfect bij onze organisatie. We zijn oer-Hollands, sterk, persoonlijk en betrouwbaar:
precies wat je bij de naam Abel verwacht.
De toevoeging ‘&co’ refereert aan de 240 aangesloten installatiebedrijf die ons bedrijf een lokale focus en binding geven.
Heeft u vragen over de verschillende installatieproducten die we aanbieden? In de Abel&co kennisbank vind u antwoord op meer dan honderd vragen voor wanneer u een oplossing zoekt, u wilt oriënteren of gewoonweg meer wilt weten.

U kunt de nieuwe website van Abel&co bekijken via www.abelenco.nl. We zijn er trots op om deel uit te maken van zo’n sterk collectief van installateurs. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Onderhouds Afspraak

Monteur Heeft u een brief van ons ontvangen ? Geef dan via ons antwoordformulier aan of u akkoord bent met de onderhoudsplanning.
Lees meer

Bijvullen installatie

Je verwarming staat hoog, maar de radiatoren blijven koud? Check dan eens of je de cv-ketel moet bijvullen.

Lees meer

Bereken uw besparing

Besparingstest: Hoeveel kunt u besparen met een ELGA warmtepomp?

Lees meer (opent nieuwe website)

FacebookTwitter